HUR DU KAN STARTA EN ONLINE COACHING BUSINESS
UNDER 2023!

Detta kommer du lära dig:

  • Hur du kan komma igång & sedan skala upp det.

  • Hur du kan göra det här på egen hand utan startkapital.
  • Varför detta även är nybörjarvänligt.

Att skicka in en ansökan kostar inget men du bör ha sett videon ovanför innan du skickar in din ansökan.

(EFTER DU SETT VIDEON) - ANSÖK HÄR

VAD DE SOM HAR GÅTT MED SÄGER:

VANLIGA FRÅGOR

Kostar eran utbildning?

Ja det gör den! Men det är snarare en investering i dig själv, dels för att du själv ska ta detta på allvar men vi vet att värdet av vår utbildning kommer ge dig minst 4X mer av vad du betalade för... Priset får du reda på ifall vi ringer upp och om din ansökan är intressant nog.

Varför ger ni bort informationen?

Det vi gör är inte raketforskning. 1000 personer kan besitta på samma kunskap, men bara ett fåtal kommer ta handling på det. Därför grundade vi Coachingio.com. Förutom att du inte behöver lägga ned tid för att hitta rätt info , så har du även ett community, veckovisa gruppsamtal och privata samtal för att garantera att du faktiskt tar handling och når framgång.

Kan jag påbörja min resa om jag jobbar eller studerar?

Det går jättebra! Majoriteten påbörjar vår utbildning gör det vid sidan av studier eller ett arbete. Har du 1-2 timmar per dag kan du fortfarande komma igång relativt fort, då du inte behöver lägga ned tid på att söka information eller göra onödiga misstag. Det enda som egentligen krävs är att du tar handling efter att du kollat igenom utbildningen.

Måste jag inte vara utbildad som coach först? Varför skulle någon investera i mig?

Om du fick välja mellan en kirurg som har utfört 100 operationer eller en kirurg som endast utfört 1 operation, hade du då kollat på vad kirurgen haft för utbildning? Antagligen inte och troligtvis hade du till och med betalat mer till den mer erfarna kirurgen. Vår utbildning ger dig teorin som en expert-coach behöver och sedan hjälper vi dig att få praktiskt erfarenhet så att du enkelt kan få in klienter.

Tänk om detta inte är rätt för mig?

Det vet du inte förrän du har provat! Vi tycker inte att man ska bestraffas för att man provar nya saker, därför har vi förlängt ångerrätten från 14 dagar till hela 20 dagar! Om du tittat på mindre än 30% av utbildningen och önskar en återbetalning så ordnar vi självklart det!

Har ni några garantier?

Ja, vi tror starkt på att vem som helst kan lyckas om man tar handling, därför har vi en Action Garanti! Du får pengarna tillbaka om du inte får en enda betalande kund inom 12 månader, och du har tittat på alla videos, slutfört alla uppgifter, deltagit på minst 20 coaching samtal samt ha utfört 15 demo säljsamtal.

Hur snabbt kan jag komma igång?

Det är helt upp till dig vilken hastighet du vill slutföra vår utbildning på! Uppskattningsvis kan du leva på detta fulltid efter 6-8 månader beroende på din insats. Vi har flertal studenter i programmet som lyckats få in en betalande klient inom endast 3-4 veckor.

Varför startade ni Coachingio.com?

Vi såg att många idag väljer att starta eget och ger upp alldeles för tidigt! Oftast beror det på 2 anledningar:

1. Du gör det
helt själv utan andra människor eller mentorer som kan hjälpa dig, stolthet & ego är något många framgångsrika entrepenörer förespråkar som ens största hinder.

2. Du gör något du inte tycker om och gör det bara för
pengar och status som "entreprenör".
Vi hjälper dig att
älska ditt arbete, då kommer du aldrig jobba en dag i ditt liv.